Prodajni program

Naš glavni prodajni program je sestavljen iz treh skupin artiklov.

 

1.) Poslovna in promocijska darila

Ponujamo in prodajamo poslovna darila večih Evropsko priznanih dobaviteljev. Na željo vam lahko pošljemo kataloge z različnimi artikli od nizkocenovnih do darili višjega cenovnega razreda. Svetujemo vam pri sami izbiri poslovnega ali promocijskega darila in na podlagi večletnih izkušenj opremimo z logotipom (Tisk na poslovna darila)

 

2.) Vžigalniki UNILITE

Leta 2010 smo postali ekskluzivni zastopnik za vžigalnike UNILITE, z katerim smo doseglji zadovoljiv tržni delež na Slovenskem trgu. Vžigalnik UNILITE je vžigalnik, ki uspešno dosega kompromis med kvaliteto in ceno. Ima tudi vse cirtifikate ISO9994 in EN13869 pridobljene v evropskih laboratorijih. Poled dobave vžigalnikov vam lahko ponudimo vam lahko kvaliteten tisk na elektronske vžigalnike, tisk na vžigalnike na kamenček ali graviranje kovinskih elektronskih vžigalnikov.

 

3.) Tekstilni izdelki

Tekstilni izdelki največkrat razveseljijo vaše zaposlene in poslovne partnerje. V poletnih časih največ prodamo potiskane majice (t-shirt), polo majice in športna oblačila. Zimski čas pa je primernejši za flis jakne (fleece), softshell jakne, brezrokavniki. Ta tip oblačil je primernejši za diskreten logotip. Ves tekstilni program vam lahko kvalitetno opremimo z logotipom.

Katalogi